fbpx

Sinu keha räägib sinuga!

Meie kasutuses on imeline ja väga kohanemisvõimeline organism. Meie keha teeb kõike seda, mida meil mõttesse tuleb ning ka seda, mida me ei oska teadlikult reguleerida.

Õnneseisund.

Joseph Pilatesel on tuntud ütlus “Everyone is the architect of his own happiness”, mille sõnum ühtib vanasõnaga “Igaüks on oma õnnesepp!”.
Kas õnneseisund ja elurõõm tähendavad pidevalt õnnelik ja rõõmus olemist? 

Missugune on hingamise ja vaagnapõhjalihaste vaheline seos?

Hingamine on miski, mida me teeme pidevalt ilma sellele mõtlemata alates sünnihetkest kuni maisest elust lahkumiseni. Hingamine ei ole oluline vaid seetõttu, et see hoiab meid elus vaid selle kvaliteet mõjutab ka meie kere- ja vaagnapõhjalihaste head toimimist.

Pilates valikaine kursusena koolis.

See oli 2017. aastal, kui ühel Kehra Gümnaasiumi üritusel astusin direktorile ligi ning pakkusin Pilatest valikaine võimalusena. Direktorile see mõte meeldis ning juba järgmisel aastal alustasime 8 tüdrukuga teekonda Pilatese maailmas.

Pilatese treeningu tehnilisus harjutus Sada näitel.

Olen sageli kuulnud, et peljatakse Pilatese treeninguid selle tehnilisuse pärast. Tegelikult aga ei ole selleks üldse põhjust. Pilatese treeningmeetod on väga personaalne ja tehniliseks teeb selle see, et sageli ei alusta me treeninguid kohe harjutuse täisvariandis vaid hakkame selle poole tasapisi liikuma vastavalt treenija omadustest ja võimetest.

TERE!

Konto tegemiseks registreeri ennast ühele kursusele.